Sport

Trainingen HMHC weer gestart

Vorige week kregen we het goede nieuws dat er weer gesport mag worden, zowel binnen als buiten. En net als bij de andere verenigingen in Harlingen is HMHC uiteraard blij dat dit weer kan en mag! Juist nu is sporten en bewegen van groot belang voor onze gezondheid. Bij HMHC zijn deze week dus alle trainingen weer gestart, zowel voor de jeugd als voor de senioren.

De jongste jeugd van HMHC traint voorlopig in de zaal.

En naast het sporten is er dus ook weer meer mogelijk in elkaar ontmoeten, hockey is tenslotte ook een teamsport. Competitiewedstrijden mogen nog niet worden gespeeld, maar het is te hopen dat het ook dat op korte termijn weer mogelijk wordt.

Veldhockey

HMHC heeft ervoor gekozen om alle junioren- en seniorenteams weer op het veld te laten trainen. Dat gaat om de A, B, C en D-junioren, de veteranen, de beide trimteams, de damesteams en het herenteam. Het trainingsschema is aangepast en is intussen bij iedereen bekend. Begin maart begint de veldcompetitie weer. Zodra daarover meer bekend is, en of er gespeeld kan worden, zal dat uiteraard weer snel met de leden worden gedeeld.

Zaalhockey

De jongste jeugd van HMHC (E en F en Funkeys) traint voorlopig nog in de zaal. Ook daar is het trainingsschema intussen aangepast en is iedereen geïnformeerd. Ten aanzien van de zaalcompetitie is nog niet duidelijk of en wanneer deze weer wordt opgestart. Een flink aantal weekend mocht er natuurlijk niet gespeeld worden, waardoor competitiestanden niet veel zeggen. Ook hier geldt: zodra er meer bekend is, wordt dit gedeeld met de leden.

Sport BSO

De Sport BSO bij HMHC is intussen ook weer gestart. En er is nog ruimte in verschillende groepen op maandag, dinsdag en donderdag. Natuurlijk is dit voor alle kinderen in Harlingen tussen 4 en 13 jaar die na school lekker sportief bezig willen zijn. Meer informatie vind je op www.eigen-en-wijzer.nl.

Zin in hockey?

Nu alles weer is opgestart is het ook weer mogelijk om kennis te maken met hockey. HMHC heeft teams voor alle leeftijden, van jongste Funkeys (vanaf 4 jaar) tot aan de veteranen. Zin om een keer mee te doen? Dat kan! En je kunt ook gewoon meekomen met een vriend of vriendin. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

De HMHC-jeugd was blij dat ze het veld weer op konden.

|Doorsturen

BuienradarAgenda