Sport

Technisch beleidsplan HMHC zeer succesvol in praktijk

Al een aantal jaren wordt er binnen HMHC gewerkt vanuit een technisch beleidsplan. De voormalige hoofdtrainers Joyce Heida en Onno Jan Onnes hebben hier samen met de technische commissie en Jaap de Jong de basis voor gelegd. De KNHB heeft HMHC intussen gecomplimenteerd met de kwaliteit van het plan én de uitvoering hiervan in de praktijk.

Technisch beleidsplan als basis

Het technische beleidsplan is de basis voor de trainingen van alle teams van HMHC. Gedurende het seizoen worden de verschillende vaardigheden aangeleerd en wordt gewerkt aan tactiek en spelinzicht. De hoofdtrainers zetten de lijnen uit en alle andere trainers, maar natuurlijk ook de coaches, brengen dit in de praktijk. TC lid Siep Brouwer: “We zijn er trots op dat we een stevige basis onder het hockeybeleid van HMHC hebben liggen. De complimenten van de KNHB en de ontwikkeling van alle teams bevestigen dat we op de goede weg zijn.” Een aantal keren per jaar wordt het plan geëvalueerd met de trainers en zo nodig bijgesteld.

 

Doorontwikkeling komend seizoen

Met de komst van het nieuwe trainersduo Claire Bloem en Rico Postma krijgt het technisch beleidsplan komend jaar een vervolg en ongetwijfeld weer een extra update. Zo wordt er bij HMHC continu gewerkt aan de ontwikkeling van alle teams en spelers en speelsters!

 

Ook zin in hockey?

Heb je ook zin om te komen hockeyen? Of zoek je een leuke teamsport voor je zoon of dochter? Je bent van harte welkom bij HMHC! Meer info vind je op www.harlingermhc.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda