Voetbal

Talentenfabriek Zeerobben

De voorjaarscompetitie gaat morgen weer verder. Na twee weken vakantie is het morgen weer voetballen. Dat brengt niet alleen veel publiek naar het Oostersportpark maar ook de nodige scouts van de diverse BVO’s zullen ongetwijfeld weer bezoekjes aan het Oostersportpark brengen. Bij de jeugd van Zeerobben loopt immers veel talent rond.

 

Zo mocht Mitchel Volbeda zich verheugen in de interesse van sc Heerenveen. Sterker nog, onlangs werd bekend dat hij aan het einde van het seizoen de overstap maakt naar sc Heerenveen. Onlangs, voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen VVV, werden de nieuwe jeugdspelers gepresenteerd aan het publiek. Samen met spelers van andere amateurclubs zal Mitchel volgend seizoen aanschuiven bij de Onder 11 van sc Heerenveen.

Eerder werd al bekend dat Jort Faasse aan het einde van het seizoen de overstap maakt van Zeerobben naar Cambuur. Jort speelt op dit moment nog in JO10-1 van Zeerobben maar komt komend seizoen uit voor de JO12 bij Cambuur. Ook hij mocht onlangs zijn eerste overeenkomst bij de club uit Leeuwarden ondertekenen.

En dan zijn er natuurlijk ook nog de vertegenwoordigende elftallen van de KNVB afd. Noord waar ook vaak jeugdspelers van Zeerobben voor worden uitgenodigd. Zij spelen oefenwedstrijden en maken kans opgenomen te worden in het team van de KNVB. Nick de Wit heeft inmiddels bericht gekregen dat hij voorgeselecteerd is en verder mag bij de KNVB onder de 13.

Prachtig voor deze voetballers om zich op deze manier verder te kunnen ontwikkelen. Zeerobben wenst ze dan ook veel succes en plezier bij hun nieuwe verenigingen. De jeugdafdeling van Zeerobben is weer een paar talenten armer maar gaat weer hard aan het werk om nog meer talenten op te leiden. Met goede trainingen en veel plezier zullen er ongetwijfeld weer nieuwe talenten boven komen drijven. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda