Sport

’t Wad kampioen schoolkaatsen op de Lanen

Tijdens de week van het Lanenkaatsen werd er ook gekaatst door de schooljeugd en dit jaar konden alle kinderen maar liefst vier partijen kaatsen op de donderdagmiddag. Er deden vijf parturen mee, zodat er een halve competitie gespeeld werd.

Mike en Lucas Vlieger en Evy Boonstra van ’t Wad waren deze middag oppermachtig. Zij wisten alle vier wedstrijden met overmacht te winnen.

De St. Michaëlschool was een goede tweede. Zij verloren alleen hun eerste wedstrijd van ’t Wad. Daarna wisten ze achtereenvolgens te winnen van Het Baken, Middelstein en Het Noorderlicht. Achteraf bleek de eerste wedstrijd dus meteen de finale te zijn geweest!

De prijsuitreiking vond dit jaar plaats op de vrijdagavond, voordat de finalewedstrijden van start gingen. Met veel publiek erbij werden de jonge kaatsers door voorzitter Hilko Mulder in het zonnetje gezet en er was voor alle deelnemers een verrassing. De prijzen werden daarna uitgereikt door Dylan Drent, nadat hij eerst nog werd gehuldigd door de voorzitter voor zijn uitstekende prestaties in het vorige kaatsseizoen. 

Uitslag: 1) ’t Wad - Mike Vlieger, Lucas Vlieger en Evy Boonstra en 2) St. Michaëlschool - Jinne Hameter, Jens Visser en Rutger Westra.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda