Voetbal

“Super-Saturday” bij Zeerobben

Het jaar 2019 is nog maar net begonnen of Zeerobben doet alweer van zich spreken. Op zaterdag 12 januari a.s. staan er alweer verschillende activiteiten op het programma. 

’s Ochtends om 9.00 uur trappen de jongens van JO15-2, JO15-3 en JO15-4 af in de Waddenhal voor hun onderlinge zaalvoetbaltoernooi. Op hetzelfde tijdstip gaat op het Oostersportpark het wintertoernooi voor de JO17, JO15, JO12, JO11, JO10 en JO8 groepen los. Het zal een drukte van belang zijn op het Oostersportpark. Maar liefst 24 teams zullen aan de start verschijnen. Bij de JO15-1 was er helaas een afzegging van Olde Veste maar al snel werd een fantstische vervanger geworden. De nummer twee van de 3e divisie, v.v. Heerenveen, neemt graag de plaats van Olde Veste in. De organisatie staat en het is nu aan de spelers om er een mooie dag van te maken. Als de weergoden ook nog eens meewerken wordt het een topdag.

Aansluitend vindt er dan nog het Zeerobben Darts Toernooi plaats. Het behalen van de wereldtitel door Michael van Gerwen zal ook hier zeker merkbaar zijn. Het dartstoernooi gaat ’s middags van start. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda