Voetbal

Succesvolle meiden

Afgelopen zaterdag kwamen bij de meisjes alleen MO11 en MO15 in actie. MO11 speelde thuis tegen NOK MO11. Beide teams hadden nog geen punten behaald in de voorjaarscompetitie. 

Maar afgelopen zaterdag was daar dan toch de eerste overwinning dit voorjaar voor Zeerobben. Thuis werd het 4-0. Dolle blijdschap bij de meisjes die zich overigens niet uit het veld lieten slaan door de verliespartijen. Integendeel zelfs. De ploeg telt inmiddels al zestien meiden en die gaan er elke week weer vol voor. Morgen spelen ze weer thuis maar dan tegen de koploper. Dat zal ongetwijfeld een lastig potje worden maar het plezier zal er niet minder om zijn.

 

MO15 speelde de topper tegen Franeker. Dat blijven altijd spannende wedstrijden. Helemaal als beide ploegen meedoen om de bovenste plaatsen. Zeerobben begon niet sterk en kwam met 3-0 achter maar toonde veerkracht en wist uiteindelijk vlak voor tijd de 3-3 te maken met daarna nog kans op de overwinning. Maar zover kwam het niet. Ondanks dat de meiden er vol voor gingen was er ook respect voor elkaar tijdens de wedstrijd zoals op de foto te zien bij een blessurebehandeling. MO15 staat nu op de tweede plaats op één punt achter Franeker maar Zeerobben heeft nog een wedstrijd tegoed. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda