Voetbal

Stem Zeerobben 4 naar de wedstrijd van hun leven

Zeerobben 4 heeft al een fantastisch seizoen achter de rug maar eigenlijk hebben ze nog één droom. Het seizoen afsluiten door de wedstrijd van hun leven te spelen. Deze wedstrijd tegen oud-profvoetballers zal op vrijdag 27 mei gespeeld worden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ook wordt de wedstrijd live uitgezonden op ESPN.

Om dit tot werkelijkheid te maken heeft de ploeg alle hulp nodig! Ut vierde zal het heel fijn vinden als zoveel mogelijk Harlingers op hen zou willen stemmen. Met je stem maak je ook nog eens kans op onder andere een Oppo smartphone en mooie Eredivisie prijzen! Stemmen kan via: https://wedstrijdvanjeleven.nl/#/club/bbbf56m-t1777327640?utm_source=Newsletter_ESPN

 

Deze week kreeg het team te horen dat ze goed meedoen om de eindstrijd en in ieder geval bij de beste 100 (van de 2200) teams van Nederland zitten. Zaterdag wordt de top 50 bekend gemaakt in het ESPN programma De Eretribune. Met alle hulp kunnen zij de top 50 zeker ook gaan bereiken. Namens de spelers en staf van Zeerobben 4: Bedankt voor je stem en wellicht tot 27 mei in Amsterdam!

|Doorsturen

BuienradarAgenda