Voetbal

Start Waddenrobkes

Op woensdagmiddag 20 september aanstaande beginnen ook de Waddenrobkes weer met trainen. In verband met de late vakanties van de trainers beginnen ze dit seizoen iets later. 

Voetballen bij de Waddenrobkes is elke keer weer een feestje voor zowel kinderen als trainers. Woensdag 20 september zijn kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar van harte welkom op het Oostersportpark om te leren voetballen. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met de coördinator Albert Beuker (06-38748870). Of kinderen kunnen woensdagmiddag 20 september eerst een kijkje komen nemen bij de training. Meedoen bij de Waddenrobkes is op een speelse manier kennis maken met voetbal d.m.v. leuke voetbalspelletjes.

Tijdens de trainingen en de wedstrijdjes op de zaterdagochtend zal de huisfotograaf weer aanwezig zijn om alles vast te leggen. Foto’s van kinderen die net beginnen met voetballen is niet alleen erg leuk en waardevol voor nu maar zeker ook voor later. De training start woensdagmiddag aanstaande om 17.00 uur. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda