Sport

Start seizoen 2019 V&K-Stenen Man

Nog een kleine week en dan is de zomervakantie voor de scholen weer voorbij. 2019 wordt het jubileumjaar van deze club. Direct na de zomer wordt er met de voorbereidingen gestart voor een mooi feest. De vereniging is voor het bestuur, zeker ook gezien de activiteiten rond het jubileum, op zoek naar versterking. Het zou mooi zijn als minimaal twee personen het bestuur komen versterken. Bij interesse en voor info over de verdeling van de taken binnen het bestuur kunt u mailen naar info@venk-stenenman.nl.

De scholen beginnen weer op 3 september. De meeste lessen van V&K-Stenen Man starten dan ook weer. De start van de lessen is als volgt:

De volgende groepen beginnen in deze eerste week (v.a. 3 september) met trainen.

- De groepen van Marian Talsma en Angelique Bos beginnen in de week van 3 september.

- Ook Free running van trainer Michael van de Bosch begint weer in de eerste week na de schoolvakantie.

- Gym voor ouderen en de volleybalgroepen starten ook weer in de eerste week na de zomer.

Een aantal groepen beginnen een weekje (v.a. 10 september) later in verband met de vakantie van de trainers

- alle gymlessen van Petra Borsch  starten in de week van 10 september.

- Voor jongensgym is een nieuwe trainer aangesteld: Jelmer Helfferich. Veel kinderen zullen hem herkennen omdat Jelmer al ruim een jaar lesgeeft op een aantal basisscholen in Harlingen. Jelmer kan echter in september/oktober nog niet starten in verband met een knieoperatie. De bedoeling is te starten met deze groepen in de week van 10 september. We zijn druk bezig voor de eerste weken een tijdelijke vervangende trainer te vinden.

- Jazz begint ook weer in de tweede week na de vakantie en heeft een nieuwe danstrainster Yasmijn Gijzenij. De leerlingen hebben voor de vakantie al even met haar kunnen kennismaken.

- Het beweegdiploma wordt ook dit seizoen weer aangeboden. De lestijden zijn op dinsdag en woensdag van 15.00 tot 16.00 uur.

Check voor alle lestijden en locaties onze website www.venk-stenenman.nl

Het rooster met lestijden is vooralsnog niet gewijzigd, mochten er nog wijzigingen zijn dan volgt info hierover na de eerste week. Mogelijke wijzigingen zullen via de trainers worden doorgegeven. 

|Doorsturen