Voetbal

Start en voorbereiding fc Harlingen 1

Het behalen van de kampioenstitel was het afgelopen seizoen een fantastische prestatie van het eerste elftal en een erkenning van het harde werk dat het hele team heeft geleverd. Met hoofdtrainer Stef Hansma, assistent-trainer Peter Outhuyse en leider Syb Vogel aan het roer, lijkt het erop dat het team goed gepositioneerd is om de uitdagingen van het nieuwe seizoen in de derde klasse aan te gaan.

Fc Harlingen 1 weer van start.

De voorbereidingen zullen van cruciaal belang zijn om ervoor te zorgen dat het team zich goed kan aanpassen aan de nieuwe competitie en concurrentie. De trainingen zijn inmiddels hervat en ook de eerste oefenwedstrijd kondigt zich aan. Aanstaande zondag zal fc Harlingen 1 gaan oefenen tegen Blauw Rood 1. Een jonge voetbalvereniging uit Bolsward, uitkomend in de vijfde klasse, die het levenslicht zag op 26 mei 2020 en waar Bennie Zeilmaker sinds kort aan het roer staat.

Bennie Zeilmaker is voor veel Harlingers een bekende, want hij was jarenlang actief bij zowel vv Harlingen als RKVV Robur. Ook was hij jarenlang actief als trainer van Blauwhuis. De wedstrijd begint zondag bij fc Harlingen om 14.00 uur en publiek is van harte welkom.

Twee dagen later, op dinsdag 29 augustus zal er tegen AVC 1 geoefend worden. Deze wedstrijd wordt in Sexbierum gespeeld en begint om 20.00 uur. De bekercompetitie start op zondag 3 september maar daarover later meer.

 

 

Twee trainers die weten hoe je een team kampioen maakt. (Foto’s: E.c.A)

|Doorsturen

BuienradarAgenda