Sport

Squash competitie

Dijkstra &Geelhoed Airco service squash competitie weer van start gegaan met ook weer een aantal bekende spelers van weleer.

Sjors Wierstra – Peter Borgmann

Het was even aftasten maar al snel ging de beuk erin. De eerste game was voor Sjors met 11-9. In de tweede game was het Peter die een klein voordeel wist vast te houden en pakte de game met 12-10. Ook de derde game ging nagenoeg gelijk op en waren ze aan elkaar gewaagd. Nu was het weer Sjors die de game wist te pakken met 13-11. En ook de laatste game was een strijd waarin beiden weer goed wisten de scoren en ook vele fouten begonnen te maken. De winst was voor Sjors met 13-11 en in sets met 3-1 maar ook zeker Peter had goeie kansen gezien de game standen.

 

Erik Menks - Maurice Chevallier

Beiden gingen direct voor iedere bal en met name Maurice hield de vaart erin. Erik was gelijk alert en wist het spel weer onder controle te krijgen en won met 11-9. In de tweede game was het Erik die het spel dirigeerde en hij won met 11-5. In de derde game wist ook Maurice weer wat meer punten te pakken. Maar ook nu was het Erik die de game pakte met 11-7 en in sets met 3-0 maar Maurice moet zijn scherpte nog vinden en dan kan hij los.

 

Simon Bambach – Martin v.d. Ploeg

Martin wist de punten goed te pakken en hield Simon goed onder druk en dan pak je de game met 11-7. Maar Simon counterde direct en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-5. Ook in de derde game bleef Simon druk opbouwen en won ook de game met 11-3. In de vierde game vond ook Martin weer een beetje zijn draai en was er weer meer strijd. Maar ook nu gaf Simon het spel niet meer uit handen en won de game met 11-6 en in sets met 3-1

 

Michel v.d. Ploeg – Bas Koudenburg

Beiden direct voor ieder bal en we zagen dan ook prachtige rally’s. Het was Michel die de game wist te pakken met 11-9. In de tweede game ging het helemaal los en was het lang onduidelijk wie de game zou pakken. Ook nu was het weer Michel die de winst pakte met 12-10. In de laatste game hield Michel het voordeel aan zijn kant en kon hij de druk goed opbouwen. Bas probeerde het nog wel, maar Michel pakte de game met 11-5 en in sets met 3-0 maar ook zeker voor Bas een pracht partij. 

|Doorsturen