Sport

Sportieve speurtocht

Op woensdag 7 juli 2021 werd door Eigen&Wijzer BSO FantiFit en het Beweegteam Harlingen een sportieve speurtocht georganiseerd voor alle kinderen uit Harlingen. Bij de Westerzeedijk en bij de sport BSO FantiFit bij de Harlinger Mixed Hockey Club, hebben de kinderen sportief en enthousiast meegedaan aan de verschillende sportactiviteiten. 

Tijdens de vaart met het Zonnepondje konden de kinderen even lekker bijkomen van alle inspanningen. Het was een super leuke sportieve dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

De samenwerking tussen Eigen&Wijzer en het Beweegteam is voortgekomen uit het gezamenlijke doel om kinderen in Harlingen te leren op een actieve manier te ontspannen en het plezier van sporten te laten ervaren. Bewegen is goed voor de gezondheid, de motorische ontwikkeling én voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Vaardigheden waar ze dagelijks iets aan hebben.

BSO FantiFit Harlingen van kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer, biedt momenteel sportieve en bovenal uitdagende vakantieopvang en haalt na de zomervakantie de kinderen weer bij alle basisscholen in Harlingen op om te komen bewegen en sporten na schooltijd. Het Beweegteam Harlingen organiseert de gehele zomervakantie op woensdag sportactiviteiten voor jong en oud. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda