Voetbal

Slotdag Waddenrobkes: Wat een feest

Na tien speelronden dit voorjaar kwam er vorige week zaterdag alweer een eind aan de worldleague bij de Waddenrobkes. Maar liefst twaalf ploegjes deden er dit voorjaar weer mee. Wat een rijkdom voor de voetbalvereniging Zeerobben. Wat geeft het de club veel voldoening maar belangrijker de spelertjes veel plezier. 

(Foto: Frans Bode)

Conform de richtlijnen van de KNVB worden er bij deze jonge groep voetballertjes geen uitslagen en standen bijgehouden. Het gaat puur om het plezier met elkaar. Het resultaat is dan van ondergeschikt belang. Daar krijgen voetballers later nog genoeg mee te maken. Daarom was er na afloop voor iedereen een gouden medaille en natuurlijk een fotoshoot en daarna een lekker bakje patat met wat drinken.

De kinderen zijn in september 2017 begonnen met de najaarscompetitie. Daarna zijn ze in de Waddenhal verder gegaan met de wintercompetitie om vervolgens begin maart met de voorjaarscompetitie te starten. Daarom nu dus even rust voor deze groep al gaan de trainingen nog wel even door want voetballen bij de Waddenrobkes is cool. Kinderen die het ook leuk vinden om bij Zeerobben te voetballen krijgen de kans om tijdens de “Kleutervoetbaldagen” kennis te maken met Zeerobben.

 

Ook werd er gestreden om de penaltybokaal. De winnaar mag zelfs op de familiedag meedoen om de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal. Na een spannende strijd werd Sander Grijpink winnaar. 

|Doorsturen