Sport

Slagerij Remco Wouda winnaar Harlinger Bedrijven Sponsor Competitie 2021

Ondanks de coronavirus kon het vliegprogramma gewoon plaats hebben en organiseerde P.V. Ons-Genoegen weer een Bedrijven Sponsor Kampioenschap 2021. Hier in vliegen de duiven van de leden voor een aantal bedrijven over vijf tours, de Vitesse werd gewonnen door Copini brillen en contact lenzen, de Mid-Fond door Harlingen Boeit.nl, de Fond door Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, de Jonge-Duiven door De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, en de laatste, de Natour werd gewonnen door Bierma voor al uw Bestrating. 

 

Slagerij Remco Wouda op de Spekmarkt is algehele winnaar van de totale uitslag over deze vijf tours 2021 van het Kampioenschap van Harlinger Bedrijven Sponsor Competitie geworden. Remco en Christel konden daarmee uit handen van voorzitter Age Zijlstra de bloemen en de wisselbeker, die in 2020 gewonnen werd door Café Tuinzicht in de Nieuwstraat, in ontvangst nemen. 

De andere sponsoren waren in willekeurige volgorde: Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling, Grafisch Centrum Harlingen, Harlinger Courant/Flevodruk, Bierma voor al uw bestrating, Brasserie De Jasmijn op de Grote Bredeplaats, Bouwbedrijf Bruinsma BV, RoXa Duurzaam Advies, Harlingen Boeit.nl, Copini Brillen en Contact lenzen, De Smulpot het lekkerste winkeltje van Harlingen, Harlinger Timmerbedrijf 06-57427688, Beheer en Verhuur Smit Vlieland, Nauta’s Schildersbedrijf, Café Tuinzicht in de Nieuwstraat en Hotel Zeezicht Vlieland. 

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda