Sport

SG F.Z.C. '54 - Vikings naar zwemkampioenschap

Als tweede zwemvereniging op de Regioranglijst van de drie Noordelijke provincies verschijnt SG F.Z.C. '54 - Vikings met 12 zwemmers, 58 individuele afstanden en 4 estafettes op de Nederlandse Junioren en Jeugd zwemkampioenschappen 2018 korte baan. 

Het zwemkampioenschap is van 12-16 december in de Pieter van de Hoogeband Zwemstadion in Eindhoven en te volgen via: http://livetiming.knzb.nl/njjkkb18/index.html. Met weer drie huisjes op een vakantiepark waar de trappen als vanouds kraken en de meeste afvoerputjes zijn verstopt, liggen de kasten weer vol met gezonde dingen en heerst er een geconcentreerde rust onder de jongeren. Een fijne ploeg. De zwemmers en coaches staan op scherp. De boodschap die alle jongeren zeker meekrijgen van coaches Yvonne Outhuijse en Arno Nieuwhof doe je stinkende best en race de ballen uit je zwembroek.

De zwemmers tijdens dit zwemkampioenschap zijn: Mare Broekstra, Marthe Hieke van der Kamp, Amber Lubbers, Noa Teuben, Sterre van der Wal, Jip Bakker, Hidde Boersma, Hessel Broekstra, Sam Derkx, Hendrik van der Leest, David da Silva Miranda en Kai Zwerver.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda