Voetbal

Seniorenafdeling

Afgelopen zaterdag vielen de beslissingen in verschillende competities. Voor de één met een lach en voor de ander met een traan. 

Zeerobben 1

Zeerobben 1 kende een moeizaam seizoen. De start was hoopvol met meteen een 0-5 overwinning op PKC. Maar daarna werden acht opeenvolgende wedstrijden verloren. Even was er nog een opleving na de winst op L. Zwaluwen, Balk en het gelijke spel tegen Blauw Wit en Winsum maar uiteindelijk viel het doek op de laatste speeldag. Zelf verliezen bij Blauw Wit en Balk pakte de laatste strohalm. Zeerobben volgend seizoen dus weer 2e klasser.

 

Zeerobben 2

Velen gaven weinig voor de kansen van de beloftes tijdens de winterstop. Maar de ploeg hield vertrouwen en boekte op cruciale momenten belangrijke zeges. Afgelopen zaterdag kon de ploeg zich veilig spelen door te winnen in Assen van ACV. En dat deden de mannen. Zij boekten een 2-4 overwinning waardoor zij ook komend seizoen weer op het allerhoogste niveau uitkomen. De hoofdklasse voor 2e elftallen. Een prachtig kade voor de scheidende trainer Camaru van Oostveen en leider Gerrit Riem. 

 

Zeerobben 3

Het was een zwaar seizoen voor het 3e in de 3e klasse. Er werden uiteindelijk nog 13 punten behaald waardoor de ploeg net niet op de laatste plaats eindigde maar op de tiende plaats. Ze lieten het 2e van ACV nog onder zich. 

 

Zeerobben 4

Uiteindelijk sta je aan het einde van het seizoen daar waar je moet staan wordt er gezegd. Voor het 4e is dat de zesde plaats. Keurige teamprestatie. Er werd eens gewonnen, er werd eens verloren. Maar voetballen in de kelderklasse heeft zo zijn charmes. Dat lieten de mannen vaak zien. Veel lol, een goede derde helft, uitjes en een “Zupe-zaterdag”. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda