Senioren van fc Harlingen

Fc Harlingen VR1

De Vrouwen 1 van fc Harlingen, onder leiding van Peter Outhuijse, speelden zaterdagmiddag in en tegen Tzum VR1. Er gebeurde weinig in de negentig minuten durende wedstrijd en al hadden ze nog een uur doorgespeeld, gescoord zou er toch niet worden. Het eindigde in een 0-0. De thuiswedstrijd, gepland op zaterdag 30 april, tegen Mulier VR1 is afgelast door de tegenstander. Een nieuwe datum wordt nog gezocht.

Fc Harlingen 1

Fc Harlingen 1 begon scherp aan de thuiswedstrijd tegen sc Boornbergum, want al na elf minuten schoof Remko Zandberg de 1-0 tegen de touwen. Het duurde niet lang totdat Jasper de Jong via de rechterflank richting het doel stormde en de 2-0 onberispelijk binnenschoot. Boornbergum kreeg ook kansen maar de Harlinger defensie hield deze middag stand. Tot een moment vlak voor rust waar Boornbergum een fout afstrafte en de aansluitingstreffer vond. Ruststand dus 2-1. Na rust werd het verschil gemaakt. Met goals van Sander Zeilmaker (2), Remko Zandberg, Mateusz IJpe en Jasper de Jong zette fc Harlingen de eindstand van 7-1 op het scorebord. Drie belangrijke punten in de strijd om de derde plaats. De eerstvolgende wedstrijd voor fc Harlingen 1 is zondag 8 mei. Dan speelt men thuis tegen De Sweach 1.

Overige uitslagen:

Fc Harlingen 4 verspeelde zich en verloor met 1-4 tegen Akkrum 4. Fc Harlingen 3 wist in de laatste minuut de winst naar zich toe te trekken. Tegen Oldeboorn 2 werd gewonnen met 4-3. Fc Harlingen 2 trof de koploper LSC 1890 4 en wist deze met 4-1 te verslaan!