Voetbal

Senioren fc Harlingen

Voor zowel het tweede als het vierde elftal begint aankomende zondag de competitie weer. Het eerste elftal oefent nog een keer voordat de competitie van start gaat. De Vrouwen 1 kennen een prima start van de competitie.

In de aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie wordt er volop geoefend. Fc Harlingen 1 oefende zondag tegen F.F.S. (Foto: D. Breidenbach)

Fc Harlingen 1

Werkte een goede reeks aan oefenwedstrijden af. Tegen derdeklasser Oosterlittens werd met 3-0 gewonnen en ook afgelopen zondag tegen F.F.S. Vegelinsoord werd vrij gemakkelijk gewonnen. Met goals van Mart Beuker, Kevin Hoekstra (2x) en Remko Zandberg werd het 4-0. Dinsdagavond werd er tegen SV Hielpen, de ploeg van Kerst Heida geoefend. Nog één oefenwedstrijd te gaan voor de ploeg onder leiding van Steffen Hansma voordat de competitie op zondag 5 februari hervat wordt. Aanstaande zondag speelt fc Harlingen 1 vanaf 14.00 uur in en tegen Dronrijp 1.

Fc Harlingen 2

Speelde afgelopen zaterdag tegen Buitenpost 3 en deze oefenwedstrijd eindigde in een gelijke stand (2-2). Zondag wordt er om 12.00 uur in Burgum afgetrapt en hervat koploper fc Harlingen 2 de competitie met een wedstrijd tegen FC Burgum 1.

Fc Harlingen 3

Is nog een weekje vrij. Zij beginnen zondag 5 februari met een uitwedstrijd tegen Blauwhuis 2.

Fc Harlingen 4

Reist zondag af naar Ameland en gaat het om 11.00 uur opnemen tegen Geel Wit 3.

Fc Harlingen Vrouwen 1

De competitie is gestart met een inhaalwedstrijd van vorig jaar. Met 1-5 werd er vrij gemakkelijk gewonnen van ST. Dronrijp/Foarut VR2. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de vrouwen; om 14.00 uur wordt er afgetrapt tegen SC Bolsward VR3.

Programma

Zaterdag 28 januari

14.00 uur fc Harlingen VR1 – SC Bolsward VR3

Zondag 29 januari

11.00 uur Geel Wit 3 – fc Harlingen 4

12.00 uur FC Burgum 1 – fc Harlingen 2

14.00 uur Dronrijp 1 - fc Harlingen 1 (oefenwedstrijd)

|Doorsturen

BuienradarAgenda