Sport

Seagulls vliegen het veld weer in

De dagen worden weer langer en de zon laat zich steeds vaker zien. Dit betekent dat het honk- en softbalseizoen weer is begonnen. Afgelopen vrijdag stond voor de volwassen leden van de Seagulls de eerste buitentraining voor 2019 op het programma.

De trainingsopkomst was weer goed en het enthousiasme spatte van de groep af. De meeste leden hadden in de donkere wintermaanden, dankzij de gezamenlijke zaaltrainingen met de Leeuwarder honk- en softbalvereniging Northern Stars, niet stilgezeten. De training kon zo vroeg in het jaar al worden georganiseerd dankzij de steun van voetbalvereniging fc Harlingen.

 

Dit jaar wordt het eerste volledige seizoen van de jonge vereniging en er staan veel leuke nieuwe uitdagingen op het programma. Zo gaan de Seagulls in 2019 hun eerste vriendschappelijke wedstrijden spelen. Ook zal de vereniging meedoen aan meerdere toernooien om hun spelvaardigheid te meten met andere ploegen. Centraal hierin staat het plezier van het beoefenen van de honk -en softbalsport.

 

De jeugdleden trainen vanaf 15 maart ook buiten De jeugd traint elke vrijdagavond om 19:00. Meedoen? Kom dan gezellig langs! Ben je volwassen en wil je een balletje meeslaan? Stuur dan een e-mail naar secretaris@noordwestfrieslandseagulls.nl of kom op vrijdagavond gezellig langs bij de training. De training begint om 19:30 en vindt plaats op het complex van fc Harlingen.

|Doorsturen