Ruime nederlaag fc Harlingen 1

Zondag speelde fc Harlingen het laatste bekerduel in en tegen St. Annaparochie. De thuisploeg bleek duidelijk een maatje te groot voor fc Harlingen.

Er leek er geen vuiltje aan de lucht. Tot na een kwartier fc Harlingen de bal wat ongelukkig in eigen doel werkte. Vijf minuten later stond de 2-0 al op het scorebord. Na een half uur was het 3-0 en de thuisploeg liep voor rust nog uit naar 4-0. De beste kans voor fc Harlingen was vlak voor rust. Een goede aanval over de rechterflank werd helaas afgefloten wegens buitenspel.

Na rust wist St. Annaparochie het net nog een aantal malen te vinden. Na negentig minuten stond de eindstand van 7-0 op het scorebord. Voor fc Harlingen zit de bekerronde er op. Volgende week begint de onderlinge competitie.