Sport

RSG Scholieren spelen hockey op Olympic Moves Alkmaar

Op donderdag 4 april zijn twee schoolteams van de RSG naar de Olympic Moves in Alkmaar gegaan. Olympic Moves is de grootste schoolsportcompetitie van het land. Vorige week stond het competitie in het teken van hockey. 

Het zevental

Er zijn twee teams naar Alkmaar gegaan. Het eerste team bestond uit zeven scholieren uit klas 1 en 2. In totaal hebben zij zes hockeywedstrijden gespeeld. Helaas de eerste drie wedstrijden verloren, maar de laatste drie wedstrijden toch gelijk gespeeld. Het team werd gecoacht door docent Bokma en Onno-Jan Onnes, één van de twee hoofdtrainers van de Harlinger Mixed Hockey Club.

 

Het elftal

Het andere team bestond uit elf spelers. De meiden moesten ’s morgens nog even wakker worden en verloren helaas de drie poulewedstrijden. In de middag ging het beter en won Harlingen de laatste wedstrijd met 1-0.

 

Na deze lange dag werd besloten beide teams om gezellig met elkaar nog even langs de Mac te gaan, aangezien deze naast het hockeyveld was. Daarna met een voldaan gevoel terug naar Harlingen. Beide teams kijken terug op een zeer geslaagde dag.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda