Sport

Rick Alberda en Sara Woltman winnaars Oosterpark kaatsen

De wisselbekers van het Oosterpark kaatsen hebben dit jaar weer een nieuwe eigenaar en eigenares gekregen. Deze wisselbekers zijn voor het laatst uitgereikt in 2016 en stonden dus vijf jaar lang op dezelfde plek. Deze traditie moest weer opgepakt worden en Lammert Stellema en Stefan Quisenaerts hebben dit in gang gezet. 

 

Vanaf begin mei werd er weer elke woensdagavond gekaatst op het veldje bij het Praathuis. Hierbij staat niet alleen het kaatsen, maar ook de gezelligheid centraal. De opkomst was helaas wel wat minder dan voorgaande jaren, maar dit mocht de pret niet drukken. 

 

Bij de heren was Rick Alberda de grote winnaar met 101 punten. Gevolgd door de nummer twee Lammert Stellema met 94 punten. Stefan Quisenaerts werd derde met 75 punten. 

 

Bij de dames was het een stuk spannender. De strijd ging hierbij tussen Sara Woltman en Samanta Visser. Samanta kwam uiteindelijk 1 punt tekort en moest genoegen nemen met de tweede plaats met 67 punten. Sara Woltman won de damescompetitie met 68 punten. De derde prijs was voor Nynke Agema met 55 punten. 

 

Men kijkt terug op een sportief en vooral gezellig seizoen en hoopt dat volgend jaar weer wat meer mensen de weg naar het Oosterpark weten te vinden. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda