Pupil van de Week Jayden trapt af
Superrr Zondag bij fc Harlingen

Fc Harlingen 1 speelde in het verleden al eens goede wedstrijden zonder dat dit punten opleverde, maar afgelopen zondag was juist het tegenovergestelde. De gasten begonnen nog goed aan de wedstrijd, want al na zes minuten schoof Reinier v.d. Stap de 0-1 tegen de touwen. Een voorsprong die na tien minuten vanaf elf meter vergroot had kunnen worden, maar de doelman van Nieuweschoot stopte de bal voor de lijn. Na rust bleek fc Harlingen effectiever en was Nieuweschoot niet bij machte om nog kansen te creëren en het was aan hun doelman te danken dat de uitslag niet groter uitviel. Het duel in Heerenveen eindigde, dankzij goals van Sander Zeilmaker en Kevin Hoekstra, in 1-3 winst voor fc Harlingen.

Uitslagen overige seniorenteams

Bij de andere seniorenteams ging het iets minder goed en zagen we slechts alleen verliespartijen. Fc Harlingen 4 verloor met 3-0 van Nicator, het tweede verloor met 3-1 van Read Swart 2 en ook het derde verloor met 3-1 maar dan van LAC Frisia 2.

Programma seniorenteams fc Harlingen

Komend weekend is het Superrr Zondag en spelen de heren seniorenteams allen thuis, maar let op de tijden! Wedstrijdsponsor van fc Harlingen 1-SC Terschelling is Teerling Kokkels V.O.F. De aftrap is al om 11.45 uur en wordt verricht door Pupil van de Week Jayden de Jong.

Jayden is 9 jaar oud en zit in groep 6 op de Prins Johan Frisoschool. Jayden voetbalt nu twee jaar met veel plezier bij fc Harlingen en zit in de JO11-1. Sinds kort staat hij in de verdediging en daar heeft hij helemaal zijn plekje gevonden. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax maar een favoriete speler heeft hij niet echt. Jayden: “Ik ben blij met mijn trainers Youri Bouma en Finn Koornstra en ik ga altijd met veel plezier naar de trainingen. Zondag mag ik bij de wedstrijd fc Harlingen 1 tegen Terschelling 1 aftrappen en ik heb daar super veel zin in! Komen jullie ook?!” Een mooie gelegenheid om Dicky Power uit te nodigen en het Rad van Fortuin weer te laten draaien. Kortom, veel voetbal, veel muziek en nog meer gezelligheid! En het mooie van deze dag? Iedereen is van harte welkom.