Sport

Programma HMHC komend weekend

Ze hebben een prachtig weekend achter de rug, met heerlijk weer en volop hockey. En met een zeer geslaagde pub quiz op vrijdagavond, met meer deelnemers dan ooit! Kortom, veel te beleven bij HMHC en ook komend weekend staat weer veel hockey gepland bij HMHC. Hieronder vind je het programma, je bent weer van harte welkom aan de Westerzeedijk.

Volop ontwikkelingen bij HMHC

Naast de pub quiz gebeurde er de afgelopen tijd veel bij HMHC. Onder meer een zeer geslaagde vriendjes- en vriendinnetjes hockeymiddag met een grote op komst, een nieuwe hoofdtrainer en de start van de scheidsrechtercursus. Er kunnen tenslotte alleen wedstrijden worden gespeeld als er ook goede scheidsrechters zijn om dit in goede banen te leiden. HMHC leidt ieder jaar zelf weer ouders en leden op tot nieuwe scheidsrechters. En schrijf alvast zondag 26 juni in je agenda, dan sluit HMHC af met de jaarlijkse familiedag en het Slapstick-toernooi.

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Net als vorig seizoen biedt HMHC jou, of je zoon of dochter, de mogelijkheid om gratis te komen hockeyen tot de zomervakantie. Van jong tot oud, iedereen is welkom bij HMHC. Meer weten? Zie www.Harlingermhc.nl of stuur even een berichtje aan TC@Harlingermhc.nl. Ze zien je graag aan de Westerzeedijk.

 

Programma

Zaterdag 21 mei

9.30 HMHC ME8 – Leeuwarden

9.30 HMHC MixF1 - Leeuwarden 

10.00 HMHC Mix6 - Leeuwarden 

11.30 HMHC MB2 – GHBS

12.00 HMHC JB1 - GHBS

12.25 Quick Stick – HMHC MC1

12.30 Quick Stick – HMHC MC1

14.30 Leeuwarden – HMHC MB1

Zondag 22 mei

10.15 HMHC Veteranen – Roden

12.00 HMHC Jong Dames - Sneek

13.45 HMHC Dames - Coevorden

|Doorsturen

Buienradar



Agenda