Sport

Programma HMHC komend weekend

Na een paar rustige weekenden bij HMHC vanwege de meivakantie wordt er komend weekend weer volop gehockeyd aan de Westerzeedijk. En de drukte begint al op vrijdag met een middag voor vriendjes en vriendinnetjes en ’s avonds een pub quiz en loopt door tot maandag met wedstrijden voor de trimhockeyers in Steenwijk. Weer genoeg reden dus om dit weekend te komen kijken bij HMHC

Volop activiteiten bij HMHC

Er gebeurt dit voorjaar veel bij HMHC. Eerst al een pannekoekenmiddag en hockey en nu een spelmiddag voor vriendjes en vriendinnetjes voor de jongste jeugd. Sponsoracties via Jumbo en Poiesz. De pub quiz komende vrijdag. De voorbereiding voor de nieuwe kledinglijn met nieuwe hoofdsponsoren, die einde van het seizoen wordt gepresenteerd. En komende dinsdagavond wordt er weer een scheidsrechterscursus georganiseerd voor de oudere jeugd en ouders. We kunnen tenslotte niet hockeyen zonder spelbegeleiders en scheidsrechters.

 

Gratis hockey tot zomervakantie

Net als vorig jaar organiseert HMHC weer de succesvolle voorjaarsactie: gratis hockey tot de zomervakantie. Dus heb je zin om zelf weer te beginnen of juist kennis te maken met hockey. Of zoek je voor je zoon of dochter een leuke teamsport, dan is dit je kans! Aanmelden en meer info via de website van HMHC of een berichtje aan TC@Harlingermhc.nl.

 

Familiedag zondag 26 juni 

Traditiegetrouw sluit HMHC het hockeyseizoen af met de Familiedag. Dit is jaar is dit op zondag 26 juni, dus schrijf dit alvast in je agenda! Er is ook dit jaar weer volop gezelligheid en het Slapstick toernooi waarbij iedereen mee kan hockeyen. 

 

Programma komend weekend

Zaterdag 14 mei

9.30 HMHC MixF1 - Quick Stick

9.30 HMHC ME6 - Dokkum

10.00 HMHC ME8 - Steenwijk

10.00 Sneek - HMHC JB1

11.00 HMHC MixC2 Graspiepers

12.00 HMHC MC1 - Emmen

13.00 HMHC MB1 - Roden

14.30 Leeuwarden - HMHC MB2

Zondag 15 mei

11.00 Leeuwarden - HMHC Veteranen

12.45 Hoogeveen - HMHC Dames

14.30 HMHC Heren - Steenwijk

14.45 Emmen - HMHC Jong Dames

Maandag 16 mei

20.00 Trimhockey in Steenwijk

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda