Sport

Programma en HMHC nieuws

Komend weekend is het Pinksterweekend en dan is er traditiegetrouw geen gewoon speelweekend in de hockeycompetities. Wel staat er een inhaalwedstrijd gepland voor de jongens van JO-16, thuis tegen Arnhem. De weken daarna wordt er wel weer door alle teams gehockeyd tot en met zondag 18 juni. Daarna is er uiteraard nog het bekende Familieweekend in het eerste weekend van juli.

Terugblik vorig weekend

Ook afgelopen weekend was er een wat beperkter programma. Op zaterdag speelden de jeugdteams van HMHC. Op zondag wonnen de Veteranen, voor de tweede keer op rij, en wonnen ook de Heren uit in Zeewolde. Een belangrijke overwinning waardoor zij mee blijven doen om de koppositie en kans blijven maken op promotie naar de 3e klasse. De Dames verloren helaas met 2-0 in Assen ondanks sterk spel. De tegenstander was uiteindelijk effectiever in het maken van doelpunten.

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Net als de afgelopen jaren kun je weer tot de zomervakantie gratis mee komen trainen bij HMHC. Of je nu 4 bent (dan kun je bij de Funkeys terecht) of super-senior, je bent van harte welkom bij HMHC. Voor dames en heren, jongens en meisjes. Kom gerust mee met je vriend of vriendin!

 

Feest- en familieweekend vrijdag 31 juni en zaterdag 1 juli aanstaande

Traditiegetrouw wordt ieder seizoen bij HMHC afgesloten met een Familiedag, waarop het Slapstick toernooi wordt georganiseerd. Dit keer is dat op zaterdag 1 juli. Iedereen kan dan meehockeyen, jong en oud, wel of geen lid, wel of geen ervaring met hockey. De laatste jaren stonden er regelmatig 200 deelnemers op het veld, vaak prachtig verkleed. Het weekend begint overigens al op vrijdagavond met een receptie en een bijeenkomst voor relaties van HMHC. De zaterdag staat in het teken van gezellig samen hockeyen tijdens het Slapstick toernooi en een reünie van de Dames en Veteranenteams. ’s Avonds wordt er een gezellige feestavond georganiseerd met live muziek. Meer informatie over tijdstippen en opgeven volgt, maar dit weekend kan alvast in de agenda’s van iedereen die zich betrokken voelt bij HMHC!

 

Programma zaterdag 27 mei 2023

13.00 HMHC JO16 - Arnhem

|Doorsturen

BuienradarAgenda