Sport

Pizzeria Pompeïzaalkaatspartij sterke winnaar

Onder leiding van Age Tichelaar en georganiseerd door Broer Zaagemans werd er in de zaal, met de zachte bal, een halve competitie gekaatst. En er waren natuurlijk weer verskrikkelijke talenten anwezig. Zo kaatste Albert Nieuwenburg met sien skoonvader Murk Goodijk en Gerard Rutten ze moesten tegen Broer Zaagemans met dochter Amber en Willem Zeilmaker.

 

Nou en al had ur een perk van acht meter breed leit dan had die Viskarre Rutten nog niet een in brocht. En ze verloren de tweede partij ook van Boudewijn Tule, Afina Schrik en Samantha Visser. Doordat partuur Afina Schrik ook van Zaagemans c.s. wonnen zaten zij in de finale.

Ralf van Hurck, Sjoerd Stellingwerf en Redmer Zaagemans moesten in poule B tegen Wietse Zaagemans, Thymo Zijlstra en Sara Woltman. Nou van Hurck en sien maten hadden meteen deur wie ut zwakke plak was bij de teugenstander. Dat was Wietse Zaagemans oftewel Nemo de duukbootkappitein. Die raakte deze partij nog niet een Skippy bal, zukke einden sloeg ie mis en ze verloren dus. Het gemeenteraadpartuur met Bartele Broersma, Hein Kuiken en de toekomstige burgemeester Gerard Kokkel verloren ook van, van Hurck c.s. Het werd een spannende partij maar op de stand 4-5 en 2-6 maakten partuur van Hurck de partij uit. Er was wel pech voor Kokkel want die liep voor een 60+ perk langs en kreeg spontaan een harde bal in sien oog. Hij het maar twee dagen met een ooglapke voor lopen, ut is nou allemaal weer in orde.

De finale leek spannend te worden maar dat viel even tegen. Het partuur van Afina Schrik waren duidelijk vermoeid en die Zeeuwse Slurp van Hurck met Sjoerd en Redmer vlogen nog as hazewienhonnen. Het werd uiteindelijk 0-5 en 4-6 toen de laatste slag viel. De kransen waren aangeboden Top-vlonderplanken.nl het bedrijf van Peter Beuker.

 

De uitslag

1e prijs pizzeria Pompeï bonnen: Ralf van Hurck – Harlingen; Sjoerd Stellingwerf – Harlingen; Redmer Zaagemans – Witmarsum

2e prijs: Boudewijn Tule – Harlingen; Afina Schrik – Harlingen; Samantha Visser - Franeker

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda