Voetbal

Pizzeria Pompei zaalvoetbalcompetitie

Oosterhof/Holman – ZWF/Poelstra                 4-4

Sicco v.d. Bij leek zijn ploeg OH de leiding te bezorgen maar zijn inzet ketste op de paal. Beide teams vielen niet echt fanatiek aan zodat de keepers het niet druk hadden. Uit een uitval wist Sietse Sytsma dan toch OH de leiding te bezorgen, 1-0. ZWF/P ging drukken maar weer was het Sietse Sytema die al vallend, het net deed bollen, 2-0. Het aanvallen van ZWF/P had succes; Ronald Broersma joeg een vrije trap binnen, 2-1. Vervolgens had OH pech want Chris Sytema duwde een bal in eigen doel, 2-2. ZWF/H ging door, as een raket vloog Salah Ruud alles voorbij en hoppa 2-3. Vervolgens was daar een onverwacht schot van Salah vanaf het middenveld en die bal keutelde ook binnen, 2-4. Maar die jongens van OH vechtte gewoon deur en Sicco v.d. Bij slingerde nog even een naar binnen, 3-4, en het werd zelfs oek 4-4, dat was knap deen van OH.

 

Friesland Direct – PoPaLo                 4-8

Dat PPL verraste de mesen toch wel even dizze avond, het begon al met mooie skijnbewegingen van Brian Visser en die scoorde oek nog, 0-1. Maar denk erom er lopen slimme mannen bij FD en een daarvan is Johan Janssen. Hij skoot op goal en net ston keeper Gerard ‘Viskarre’ Rutten met sien poten wieduut en daar rolde de bal tussendeur, 1-1. En dat PPL het een goeie an die Brian Visser hij punterde 1-2 in de touwen en toen de keeper op sien billug lag maakte Brian Visser 1-3. Dat was dus een zuivere hattrick van Brian, FD deed wat terug, Drewes Janssen lag de bal op ut kopke van Jorge Pirez en dat was 2-3. En ineens waren daar wat Belgische schijnbewegingen van Lowie Quisenaerts en er volgde een goal, 2-4. In de tweede helft scoorde Brian Visser meteen vanaf de aftrap, 2-5. En binnen twee minuten had die Brian er nog twee ingetikt 2-6 en 2-7. De broerkes Janssen deden nog wat terug, 3-7 en 4-7 en bij een schot van Norbi Helik dacht keeper Reijenga dat de bal hiet was en liet um tussen de handen door glippen, 4-8.

 

BuurtBazen – RCM Administratie    2-10

Arjen Speckman wist binnen de drie minuten de RCMA al op een 0-1 voorsprong te zetten. Maar toen duurde het wel even voordat ze weer scoorden, de BuurtBazen zetten zich volledig in. En ze loerden op een counter en dat moest wel want RCMA was gewoon sterker. Toch werd het 1-1 toen Reda Rouij de bal in een keer op zijn slof nam was dat raak. Maar ja dan krije die lui van RCMA een vrije trap en die rost Arjen Speckman binnen, 1-2. Direct in de tweede helft gaf Hilco Mulder een splijtende pass aan Yassin Faggouz en die maakte 1-3. Een mooie uitgooi van keeper Van Riet werd meteen omgezet in een doelpunt door Faggous, 1-4. Het begon nu te lopen bij RCMA er waren mooie combinaties bij. De BuurtBazen bleven vechten voor een goed resultaat maar dat lukte niet. Faggouz maakte nog twee, Jasper de Jong twee, Niels Outhuyse twee tegen scoorde nog Mohamed Daher eindstand 2-10.

 

Bekerwedstrijd; Veltman Maritiem – Broodje Nuchter                 4-3

VM had nogal wat afzeggers en speelden dus zonder wissel. Cyrus Boerman probeerde met een vlijmscherp schot de keeper te verrassen maar dat lukte niet. Nuchter was even beter maar werden toch verrast door een treffer van Saloumain Snoussi, 1-0. Niet veel later mocht Lenny Tijssen een vrije trap nemen en ook die vloog erin, 2-0. Broodje Nuchter bleef aanvallen maar se konden gien gatsje viene. Dat lukte Snoussi nog wel in de eerste helft, hij maakte 3-0. Direct in de tweede helft ramde Noah Hoffman een bal snoeihard op de lat. Kevin Hobgen wist het net wel te vinden en VM stond verrassend met 4-0 voor. BN gooiden alles in de strijd en probeerden terug te komen, en dat lukte bijna. Een pass van Cyrus Boerman werd goed binnen getikt door Sylvester Feenstra, 4-1. En Sylvester stond even op scherp hij maakte 4-2 en ook nog 4-3 maar daar bleef het bij. BN misten teveel kansen en stonden wat te laat op scherp.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda