Sport

Ouder-kind toernooi TV Ready

Op zaterdag 11 juni 2022 werd het jaarlijkse ouder-kind toernooi gehouden op het Cleem Heeger Park. Met prachtig weer deden zo’n 60 ouders en kinderen mee. Dit betekende dat alle acht velden de gehele middag bezet waren voor het toernooi. 

Het toernooi, waarbij kinderen deelnamen uit de groepen rood, oranje, groen en geel, werd afgesloten met een prijsje voor de eerste drie van de groepen groen en geel. De prijzen werden uitgereikt door (jeugd)trainer Frank van der Zee. Winnaars uit groep groen werden Quinn Amels en Franke Twerda. En uit groep geel Wesley Hamstra en Marijn Goudberg. Vanaf een uurtje of half vier kon eenieder wat lekkers halen bij de BBQ, die werd verzorgd door Cleem en Janneke Heeger, samen met de superhulp van Meintje, Klaas en Tsjitske. Het was weer dik voor mekaar. 

 

Namens de jeugdafdeling van TV Ready willen trainer Frank van der Zee en bestuurslid Johnny Gjaltema eenieder bedanken voor de geweldige middag. Een toernooi valt of staat met deelname. Ze hopen bij het volgende toernooi wederom op zoveel jeugddeelname. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda