Sport

Openingsavond HMHC succesvol verlopen

Het hockeyseizoen 2020-2021 zal een seizoen worden waar men nog vaak over zal spreken. Een seizoen waarin gelukkig nu gewoon gehockeyd kan worden, maar wel met de nodige voorzorgsmaatregelen. Afgelopen vrijdag werd het seizoen bij HMHC gestart met een openingsavond voor alle ouders van jeugdteams.

De opkomst was groot, van alle jeugdteams die wedstrijden spelen waren ouders en coaches aanwezig. Ook het bestuur en de technische commissie waren present. Naast de praktische zaken als rijschema’s, barplanning en aan- en afmelden bij trainen en wedstrijden werd er natuurlijk vooral gesproken over de corona/covid-19 maatregelen waar HMHC dit jaar rekening mee heeft te houden. Daarbij worden de adviezen van RIVM en de KHNB als uitgangspunt genomen. We hebben het dan over de bekende zaken als 1,5 meter afstand houden, de bar als afhaalpunt, ontsmetten en handen wassen, mondkapjes in de auto bij uitwedstrijden en niet komen als je niet fit bent.

De avond zorgde er natuurlijk ook weer voor vrijdagavondgezelligheid op de club, ook een belangrijk onderdeel van het clubgevoel binnen HMHC. Een club ben je met elkaar, dus werd er ook aandacht gevraagd voor vrijwilligerswerk en het belang van sponsoring voor de financiële situatie van de club. De afspraken zijn weer gemaakt, het seizoen kan beginnen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda