Sport

Het Open Tobbedans PuntNL Groep tennistoernooi 2021 gaat door

Dit jaar organiseert de toernooicommissie voor de 36e keer het Tobbedanstoernooi. Nadat het toernooi vorig jaar vanwege de Covid afgelast moest worden, staat het licht nu op groen. In week 27 zal het toernooi worden gespeeld van 5 juli t/m 11 juli op de banen van TV Ready te Harlingen. 

In verband met de geldende coronaregels kunnen er dit jaar maximaal 240 deelnemers meedoen. Er zal op vrijdagavond geen live muziek zijn, maar er zal zeker net zoveel gezelligheid zijn als andere jaren. Elke dag is er weer iets lekkers te eten voor spelers en publiek, er komt natuurlijk een verloting en in het weekend staat er een springkussen klaar voor de kinderen.

 

De hoofdsponsor, PuntNL Groep, heeft net als TV Ready te kennen gegeven de toernooicommissie wederom financieel te steunen. Daar zijn ze natuurlijk heel erg blij mee. Naast deze twee sponsoren kunnen ze gelukkig ook weer rekenen op vele sponsoren voor de verloting en de verschillende versnaperingen gedurende de hele week. Zo maakt men er met zijn allen een geweldig eerste tennistoernooi van Friesland in 2021 van.

 

Het toernooi wordt gespeeld op de prachtige banen van het Cleem Heegerpark te Harlingen. De Tobbedanscommissie zal in de korte voorbereidingstijd samen met de baancommissie en de mensen van de kantine er voor zorgen dat week 27 weer een onvergetelijke week zal worden. 

 

Inschrijven kan maximaal tot en met 26 juni. Doe mee! De toernooicommissie heet u allen van harte welkom.

|Doorsturen

BuienradarAgenda