Sport

Open Tobbedans Punt NL Groep-toernooi 2018

Zoals elk jaar zal het Tobbedanstoernooi gespeeld worden in week 27. Dat betekent dat er van 2 tot en met 8 juli weer veel te genieten valt op het Cleem Heegerpark in Harlingen.

Natuurlijk zal er op hoog niveau getennist worden op de banen van tv Ready, maar ook naast de baan zullen de mensen weer kunnen genieten van onder andere gratis vis, hamburgers, fruit en vele andere lekkernijen.

Er is een loterij met geweldige prijzen en op vrijdag zal de band Tennisbaand evenals vorig jaar voor prachtige muziek zorgen. Vanaf de woensdag zal er een hot tub op het park staan waarin een ieder na een zware partij weer even tot rust kan komen. Deels wordt deze hot tub gesponsord door hottubfeest.nl.

Ook de kinderen worden dit jaar niet vergeten. In het finale weekend zal er een springkussen aanwezig zijn waarop weer naar hartenlust gesprongen en gedold kan worden.

 

De basis van het succes ligt natuurlijk in de geweldige samenwerking onderling maar ook met de kantine- en baancommissie. Ook dit jaar zullen we op deze commissies weer een beroep doen om het toernooi opnieuw op de kaart van Friesland te zetten. Punt NL Groep is bereid gevonden het toernooi wederom te sponsoren, zodat de naam van het toernooi gewoon weer Open Tobbedans Punt NL Groep toernooi is. Ook tv Ready zal een belangrijke steen bijdragen aan het succes van het toernooi evenals een aantal kleinere sponsoren.

Opgeven voor het toernooi kan tot en met 14 juni. De toernooicommissie heet u van harte welkom in week 27 op het Cleem Heegerpark te Harlingen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda