Voetbal

Open panna jeugdkampioenschappen fc Harlingen groot succes

Onder grote belangstelling werd midden in de herfstvakantie op woensdagmiddag 23 oktober de voetbalkooi van fc Harlingen geopend waarna de open panna jeugdkampioenschappen van start ging. De jeugd van Harlingen kon zich hiervoor opgeven en er werd in verschillende leeftijdscategorieën gestreden om de titel: Panna King of Panna Queen van Harlingen.

 

Panna voetbal is in het straatvoetbal niet meer weg te denken. De steeds toenemende variant is erg populair bij de jongeren. Panna staat voor poorten wat eigenlijk betekend de bal door de benen van de tegenstander spelen. Dit levert directe winst op. Het is snel, oogt spectaculair en wordt gespeeld onder een heerlijke beat van je eigen muziek. Deze toernooien vind je over de hele wereld, van de smalle straten in Rio de Janeiro, een pleintje in Amsterdam of onder de Eiffeltoren in Parijs. En woensdag speelde dit alles af in de pannakooi van fc Harlingen.

Fc Harlingen kan zeer tevreden en met een trots gevoel terugkijken op een zeer geslaagde dag met vele winnaars. De organisatie heeft een vet toernooi weten neer te zetten voor alle jeugd in en rondom Harlingen wat goed is voor herhaling. Fc Harlingen bedankt de organisatie, alle hulp vanuit de club, de sponsoren Jumbo Olaf Hermus Harlingen voor het fruit en water en Van der Meulen voor de prijzen. En wie weet… tot volgend jaar.

|Doorsturen

BuienradarAgenda