Voetbal

Open dag bij Zeerobben

Wie eens kennis wil maken met Zeerobben en een kijkje in de keuken wil nemen bij een andere club wordt op zijn/haar wenken bediend. Op woensdagmiddag 30 mei aanstaande organiseert het jeugdbestuur van Zeerobben een soort van “Open Dag” voor kinderen die geïnteresseerd zijn. Dat kan zijn omdat je op een hoger niveau wil voetballen of misschien omdat je bij je vriendje/vriendinnetje wilt spelen. Een unieke gelegenheid om dan even langs te komen. 

De open dag is op woensdagmiddag 30 mei a.s. van 15.00-17.00 uur

Het programma is als volgt: Introductie; Rondleiding complex; Training van ervaren jeugdtrainers; Hapje en drankje in de kantine.

 

Zeerobben heeft een groeiende jeugdafdeling waar kinderen volgens de nieuwe KNVB richtlijnen worden ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Zeerobben speelt in seizoen 2018-2019 met meerdere teams O6, O7, O8, O9, O10, O11, O12 en O13. Alle standaard teams spelen op hoofdklasse niveau en recreatieve teams in alle leeftijdscategorieën. Deze opzet is uniek in Noord-West Friesland. Nieuwe leden, op welk niveau dan ook, met of zonder voetbalervaring zijn van harte welkom op deze middag.

Aanmelden kan bij jeugdbestuurslid Wietse de Wit, e-mail wietse.de.wit@new-step.nl. Tel: 06-27832598.

|Doorsturen