Voetbal

Ook jongste jeugd fc Harlingen weer de wei in

Nu er afgelopen dinsdagavond een kleine versoepeling door het kabinet is aangekondigd, hebben de trainers van de jongste jeugdleden bij fc Harlingen besloten om de trainingen weer op te gaan pakken.

Ook de jongste jeugd bij fc Harlingen weer de wei in.

Vele jeugdteams waren in januari al begonnen om de trainingen langzaamaan weer op te pakken. De trainers bij de allerjongste groepen - JO8, JO9 en JO10 - wilden nog even afwachten. Natuurlijk vanwege de Britse variant maar ook vanwege het feit dat de scholen nog dicht waren. De trainers wilden gewoonweg het risico niet lopen. Nu er versoepelingen zijn aangekondigd door het kabinet afgelopen dinsdag hebben de trainers besloten om ook met de jongste groepen weer van start te gaan. In eerste instantie één keer in de week op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.

En afgelopen woensdag was het dan zover! De kinderen mochten voor het eerst ‘de wei’ weer in. En hoewel het nat en koud was; de kinderen hebben weer een heerlijk uurtje voetbaltraining gehad.

Alle jeugdteams zijn vanaf nu dus weer ‘back in business’. Belangrijk is wel dat iedereen zich nog steeds aan alle maatregelen moet houden. In de coronaprotocollen, te vinden op www.fc-harlingen.nl, staan alle maatregelen duidelijk vermeld. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda