Voetbal

Nieuwsoverzicht fc Harlingen

Fc Harlingen was helemaal klaar voor een weekend vol voetbal. De zaterdag met allemaal jeugdvoetbal maar ook de vrouwen die een thuiswedstrijd zouden spelen. De zondag met het eerste, het derde en het vierde elftal thuis… totdat het nieuws vorige week donderdagavond naar buiten kwam dat alle wedstrijden, zowel in het betaalde voetbal als bij de amateurs, afgelast werden tot en met 31 maart. Boem.

 

En daarmee werden ook direct alle trainingen afgelast. Was dit eerst nog op advies, inmiddels weten we beter en is alles dicht en op slot tot tenminste 6 april. Fc Harlingen is een jonge vereniging met leden en vrijwilligers van jong tot oud. Iedereen behoort beschermt te worden tegen wat dan ook. En dus is het bij fc Harlingen de komende weken stil.

Maar de jeugd zit niet stil. Integendeel. Via de social media kanalen en via diverse groepsapps van de vereniging ontstaan spontane challenges. Uitdagingen waarbij de leden oefeningen kunnen volbrengen en als ze willen, kunnen ze dit alles filmen en als bewijs op sturen naar zijn of haar leider. Prachtig. 

Lieve Harlingers, leden, ouders en/of verzorgers, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, vrienden en familie: pas goed op elkaar. Verlies de sociale controle niet en hopelijk zien we elkaar over een paar weken weer gezond en wel bij de vereniging en kunnen we snel weer genieten van wat het voetbal ons brengt; plezier, sportiviteit, gezondheid en verbroedering. En uiteraard wanneer er nieuws omtrent onze prachtige vereniging is zal dit als eerste te lezen zijn op onze website en socials. Tot aan die tijd, geniet van elkaar en hopelijk tot gauw!

|Doorsturen

BuienradarAgenda