Nieuws van HMHC

Het voorjaarsseizoen is bij HMHC weer volop begonnen. Op de weekdagen wordt er alle avonden getraind, op zaterdag en zondag zijn de wedstrijden van alle teams. Daarnaast worden de komende tijd ook activiteiten georganiseerd voor leden en geïnteresseerden. En de gratis hockey actie loopt nog door tot de zomervakantie. Van harte welkom dus aan de Westerzeedijk.

HMHC Dames speelden gelijk

Afgelopen zondag gingen de Harlinger Dames met een gelijkspel van het veld af. Het was een spannende wedstrijd waar Harlingen veel kansen kreeg, maar er helaas maar eentje van scoorde. Eind van het eerste kwart scoorde Nunspeet de 0-1. Maar Harlingen wist zich te herpakken en zo scoorde Hannamay de prachtige 1-1 vanuit de hoek zo de goal in. Na wat fruit erin in de rust gingen de meiden weer herladen het veld op. In de derde en vierde kwart had Harlingen meer kansen, maar heeft helaas geen doelpunt kunnen maken. Maar zo hadden de meiden van Nunspeet ook acties, die leden tot een paar strafcorners. Gelukkig werden deze keurig tegenhouden door keepster Sterre. Zondag spelen de Dames uit in Hoogeveen, waar drie punten zeker mogelijk zijn.

HMHC Heren verliest topper tegen Lelystad

De Harlinger speelden om de koppositie tegen Lelystad. Een spannende wedstrijd, omdat beide teams nog kampioen kunnen worden. Hoewel Harlingen goed speelde bleek Lelystad aan het langste eind te trekken, 2-4. De Heren blijven bovenin meedraaien in dit uitstekende seizoen! Zondag spelen de Heren uit tegen Eelde.