Sport

Nieuws van HMHC

Komend weekend wordt er weer volop gehockeyd bij HMHC, zowel op de zaterdag als op de zondag. Hieronder het programma. En HMHC heeft ruimte voor nieuwe leden van alle leeftijden. Heb je interesse? Kom gewoon een keer meetrainen!

Jongste jeugd

Bij HMHC kun je al komen hockeyen als je 4 jaar bent. Dan doe je mee bij de Funkeys en ben je vooral spelenderwijs hockey aan het leren. Iedere woensdag en vrijdag trainen de jongste jeugdteams. Tot 1 december is dat buiten op het veld, daarna wordt tot 1 maart gehockeyd in de Waddenhal. Interesse? Neem dan even contact op via TC@Harlingermhc.nl of kom op gewoon even mee met een vriendje of vriendinnetje!

 

Geslaagd oktoberfest HMHC

Afgelopen vrijdag organiseerde de Activiteitencommissie van HMHC weer het jaarlijkse Oktoberfest. De kantine puilde uit en vrijwel iedereen was passend gekleed. Een geslaagde avond! Houdt de agenda in de gaten, want de Activiteitencommissie organiseert binnenkort weer gezellige activiteiten als een wijnproeverij en een pub quiz.

 

HMHC Heren blijven winnen

De Heren van HMHC wonnen met maar liefst 8-1 van Eelde. Ondanks de stand was het toch een spannende wedstrijd. Met deze winst, en het verlies van Lelystad, hebben de mannen van Alex Nieuwland en Jacob de Vries de koppositie weer heroverd! Zondag spelen de Heren niet.

 

HMHC Dames speelt goed maar verlies toch

De Dames speelden een uitwedstrijd in het verre Nijverdal. Het werd een goede wedstrijd, maar helaas stond Harlingen na afloop met lege handen. Nijverdal bleek effectiever in het scoren, het werd 4-1. Zondag spelen de dames thuis tegen Assen, waar 3 punten halen zeker mogelijk is.

 

Jong Dames komt net tekort

De Dames Onder 25 (Jong Dames) speelden thuis tegen koploper Leeuwarden. De Harlinger dames waren vrijwel de hele wedstrijd sterker, maar het is zoals Johan Cruyff zei: ‘je moet een doelpunt meer maken dan je tegenstander’. Uiteindelijk scoorde Leeuwarden wel, het werd 0-1. Zondag spelen ze uit in Lemmer. Alle teams uit de competitie zijn aan elkaar gewaagd, dus ook dit wordt vast weer een spannende wedstrijd.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 5 november

9.00 Leeuwarden - HMHC MixO8-1

9.35 HMHC MixO10-1 – Quick Stick

10.00 HMHC Mix0-12-1 – Sneek

11.00 HMHC MO16-2 – Dokkum

12.10 Groningen – JO16-1

12.30 HMHC MO16-1 – Leeuwarden

14.00 Groningen – HMHC MixO14-1

Zondag 6 november

11.00 HMHC Heren 30+ - Graspiepers

13.00 HMHC Dames – Assen

13.00 Lemmer – HMHC Dames O25

|Doorsturen

BuienradarAgenda