Voetbal

Nieuwe maatregelen ook bij fc Harlingen merkbaar

Vanaf zaterdag 13 november 18:00 uur geldden er wederom nieuwe landelijke coronamaatregelen. En ook bij fc Harlingen zullen we er ons aan moeten houden. Gelukkig blijft het ook onder de nieuwe maatregelen mogelijk voor iedereen om te blijven voetballen.

Een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB) is NIET nodig om te trainen of een wedstrijd te spelen bij fc Harlingen, zowel voor jongeren als voor mensen boven de 18 jaar. Publiek is helaas niet meer welkom bij de trainingen en/of wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Voor toegang tot de kantine is voor iedereen van 18 jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) nodig. Onder de nieuwe regels is een vaste zitplaats verplicht voor alle bezoekers van de kantine. Volgens de geldende maatregelen moet onze kantine dagelijks om uiterlijk 20.00 uur gesloten zijn. In praktijk betekent dit dat onze kantine voorlopig gesloten zal zijn op doordeweekse avonden (maandag tot en met vrijdag). In het weekend blijft de kantine voorlopig nog open. Let op: deze is dus alleen toegankelijk voor spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers in functie en niet voor publiek.

Daarnaast blijven uiteraard de basisregels van kracht: Heb je klachten? Kom dan niet naar fc Harlingen en laat je testen. Was regelmatig je handen en houd anderhalve meter afstand.

Fc Harlingen volgt te allen tijde de landelijke richtlijnen voor sport en horeca en verwacht dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid kent en ook neemt. Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda