Voetbal

Nieuwe jaar ingeluid tijdens zeer gezellige nieuwjaarsreceptie fc Harlingen

Namens het bestuur van fc Harlingen heette voorzitter Nico Beuker in zijn nieuwjaarstoespraak de ruim 100 aanwezigen hartelijk welkom en wenste allen een mooi, gezond, sportief en succesvol 2023 toe. 

Nico benadrukte in zijn speech nogmaals dat een club zonder vrijwilligers geen club is en sprak zijn dank uit naar iedereen. “Op alle mogelijke manieren zorgen jullie met z’n allen voor een goede sfeer”, aldus Nico. Mevrouw Van Andel werd in het bijzonder bedankt. Zij verzorgt sinds jaar en dag de was van de selectie en kreeg uit handen van Nico een bloemetje. Ook de negental jeugdtrainers die geslaagd zijn voor hun opleiding KNVB Juniorentrainer werden naar voren geroepen en Nico liet weten zeer trots op de dames en heren te zijn. Zij hebben nu officieel de bevoegdheid om de jeugd van Onder 8 t/m Onder 19 te trainen. Een zeer knappe prestatie en de groep kreeg namens fc Harlingen een presentje.

Daarna werd Age Tichelaar naar voren geroepen voor zijn jaarlijkse nieuwjaars speech. De zeer emotioneel aangeslagen Age deed zijn woordje. En zoals we van Age gewend zijn, altijd met een kritische noot maar ook altijd met de woorden dat ie zo trots is op zijn cluppie. Een staande ovatie volgde waarbij hij werd toegezongen door het publiek: “Age, Age, Age...”

Na het officiële gedeelte konden de voetjes van de vloer. Dit onder leiding van ‘The Showbusters’ die voor een gezellig stukje muziek zorgden. De bar draaide op volle toeren en de catering - verzorgd door Broodje Nuchter - liet zich goed smaken. Hulde voor de dames en heren van de activiteiten-, bar- én schoonmaakcommissie, die deze middag/avond tot in de puntjes hebben verzorgd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda