Voetbal

Nieuwe hoofdtrainer fc Harlingen Vrouwen 1

Peter Outhuijse is vanaf het nieuwe seizoen (2020-2021) de nieuwe hoofdtrainer van fc Harlingen VR1. Met de assistentie van Roy Dijkstra zal Peter een nieuw trainersduo vormen voor de vrouwen. Zij zitten beide qua trainersperspectief goed op 1 lijn. De leiding zal bestaan uit Ingrid Hoekstra en Ronald ‘Koots’ Brandes.

We kennen Peter Outhuijse als een zeer succesvolle en ervaren trainer. Jarenlang heeft hij de jeugd in de leeftijd van 11 tot en met 16 jaar getraind en met deze teams heeft hij ook diverse kampioenschappen behaald. Assistent-trainer Roy Dijkstra is ook geen onbekende bij fc Harlingen. Al tien jaar lang staat hij als trainer voor diverse groepen. Vroeger bij de E’s, later JO15 en JO17 en dit lopende seizoen staat hij al voor de vrouwen groep.

Ronald ‘Koots’ Brandes en Ingrid Hoekstra zullen de leiding op zich nemen. Ingrid die zelf natuurlijk jarenlang speelster bij VR1 is geweest en tegenwoordig bij de VR2 speelt, blijft zich graag inzetten voor de vrouwenafdeling. Naast het feit dat zij fc Harlingen MO15 traint, begeleidt en traint ze sinds februari ook de meisjestraining.

Peter heeft er enorm veel zin in. “Het is een erg leuke spelersgroep en ik zie er veel potentie in.” Met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid, zal Peter de jonge spelersgroep verder helpen in hun ontwikkeling. En met zijn jarenlange ervaring gaat dit vast goed komen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda