Sport

Naarden MB1-HMHC MB1, verlies, echter een ervaring rijker

Prachtig weer, en nu eens richting een andere kant van het land. Over de Afsluitdijk. Richting Het Gooi, richting ‘de bakermat’ van het hockey. Naar Naarden! Daar startte zaterdag 7 maart de tweede helft van het hockeyseizoen voor het Harlinger MB1 team in de Suptopklasse Noord-West.

 

HC Naarden, een geweldige entourage, een mooi clubhuis, zeven hockeyvelden, alles ademt hockey. Er werd gespeeld op het hoofdveld, waar de toeschouwers waaronder de meegereisde Harlinger ouders, genoten van een heerlijke voorjaarszon. Naarden MB1, een goed team, wat duidelijk in technisch en tactisch opzicht deze wedstrijd de bovenliggende partij was. Harlingen probeerde het zeker, en de meiden streden voor wat ze waard waren.

De inbreng van de afwezige vaste waarden, Roos van Stee (omstandigheden) en Jill Burkels (blessure) werd node gemist. Sterre Brouwer keepte ondanks de tegengoals een fantastische partij. De einduitslag 7-0 liet even niets heel van de Harlinger ‘ambities’. De wijze waarop de eerste helft verliep, en de manier waarop Harlingen de tweede helft speelde, dat biedt perspectief. In dit MB1 team, zit meer, veel meer, dat weten deze meiden, en daar is het trainersduo Joyce & Daniel van overtuigd. Na de wedstrijd, genoten de Naarder en Harlinger meiden gezamenlijk van een sportieve onderlinge en heerlijke lunch. Het was een prachtige ervaring, een mooie hockey-dag. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda