Voetbal

Morgen tweede Krokustoernooi

De organisatie moest eerst even de persconferentie van afgelopen dinsdagavond afwachten maar kregen toen groen licht voor het organiseren van toernooitjes voor de verschillende leeftijdsgroepen op het eigen complex. Meteen werd er woensdagochtend geschakeld en werd er gekeken hoe alles op een verantwoorde manier georganiseerd kan worden. En zaterdag aanstaande wordt weer de mooiste dag van de week kunnen we nu a verklappen. Zeerobben heeft er zin in.

Om 9.00 uur wordt er in de Froonacker/Van de Witte arena gestart met de vlaggenparade bij de Waddenrobkes. Op het Plusveld starten op dezelfde tijd de JO12/JO13 groep met een 5x5 toernooi en ook om 9.00 uur op het hoofdveld de meisjes van MO13 met een 4x4 toernooi.

Als deze groepen klaar zijn en de prijswinnaars zijn bekend gemaakt beginnen om 10.30 uur de JO8/JO9 groep met hun 4x4 toernooi en op het andere veld de JO14/JO15 groep. Zij spelen 5x5. Als dat dan allemaal achter de rug is sluiten om 12.00 uur JO10/JO11 (4x4) en natuurlijk de MO17/JO17/JO19 de ochtend af met hun 5x5 toernooi. 

Publiek is nog steeds niet toegestaan langs de velden en de kantine alsmede de kleedkamers blijven gesloten. De kinderen nemen hun eigen bidon met drinken mee. De jeugdafdeling van Zeerobben komt weer op stoom.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda