Voetbal

Morgen speciale feestelijke afsluiting Waddenrobkes landencompetitie

Morgen staat de laatste speelronde op het programma voor de Waddenrobkes van Zeerobben. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers. Deze keer heeft de organisatie de afsluiting nog ietsje feestelijker gemaakt voor de jongste jeugd. 

De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op het hoofdveld vanaf 12.30 uur. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met het vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

 

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes dan ook om 12.30 uur. Aansluitend is de  huldiging in de kantine. Na de huldiging sluiten de Waddenrobkes zich aan bij Zeerobben 1 om met de spelers het veld op te gaan. Als de wedstrijd van Zeerobben 1 om 14.30 uur begonnen is, is er iets lekkers voor de kinderen in de kantine. Daarna is het ook voor Waddenrobkes winterstop. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda