Voetbal

Morgen negende speelronde Wadddenrobkes

Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. De kinderen hadden er weer zin in en speelden hun wedstrijdjes vol enthousiasme. En het kon deze week niet op. Woensdag kwamen de Pieten van Sinterklaas een kijkje nemen bij de Waddenrobkes. Ze trainden zelfs nog mee.

Het was afgelopen woensdag feest op de training bij de Waddenrobkes en de JO9 en JO8-groep. De Pieten kwamen op bezoek en trainden fanatiek mee tot grote vreugde van de kinderen. (Foto: Frans Bode)

Op zaterdag 15 december aanstaande staat de laatste speelronde op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers. Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op het hoofdveld. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met het vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd met de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes om 12.30 uur. 

|Doorsturen