Voetbal

Meer mogelijkheden bij fc Harlingen vanaf zaterdag 5 juni

Vanaf zaterdag 5 juni is het voor de jeugdvoetballers bij fc Harlingen weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Ook de senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Deze en meer versoepelingen werden afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie bekend gemaakt.

 

Jeugdteams

De aangekondigde versoepelingen betekenen voor de jeugdteams dat er op zaterdag 5 juni gestart kan worden met de kleinschalige regionale competitie oftewel; KNVB Regiocup! Fc Harlingen is er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. Dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni.

 

Trainingen en wedstrijden senioren

Een tweede mooie versoepeling is dat senioren bij fc Harlingen met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Goed nieuws dus voor de mannen en vrouwen van het 1e, 2e, 3e, 4e én de Walking Footballers. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen maar ze mogen wel onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

 

En wat nog meer?

Al veel langer zat voetballend Nederland op dit goede nieuws te wachten maar vanaf zaterdag mag er eindelijk weer iets meer op de sportvelden. Met de verruimde maatregelen mogen ook de kleedkamers en douches weer worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand. Helaas is er nog geen publiek toegestaan op onze sportaccommodatie. 

 

Plezier, strijd en sportiviteit voor alle leeftijden…dát is fc Harlingen!

|Doorsturen

BuienradarAgenda