Voetbal

Maandag start waardebonnenboekjesactie Zeerobben

Volgende week gaat de waardebonnenboekjesactie bij Zeerobben van start. Het was de bedoeling om vanaf maandag 15 november te starten met de huis-aan-huisverkoop. De organisatie had gehoopt op hetzelfde enthousiasme bij iedereen als in november 2019. 

Echter naar aanleiding van de berichtgevingen de laatste dagen met betrekking tot het aantal corona-besmettingen vinden zowel de organisatie als het bestuur het onverantwoord om de kinderen nu massaal langs de deuren te sturen voor verkoop. Het afblazen van de actie is geen optie en derhalve moet de organisatie schakelen en overgaan op plan B. 

Net als in de groepen JO8 t/m JO11 en senioren gaan ook de overige jeugdleden proberen boekjes binnen de familie/vrienden/kennissen/bekenden/buren te verkopen. Als dat lukt kan er toch nog een mooi bedrag binnen gehaald worden voor onder andere aanschaf nieuw kantinemeubilair en extra voorzieningen in de nieuwe kleedaccommodatie. 

Voor elk team ligt er zaterdag in de commissiekamer een tasje klaar met daarin voor elke speler/speelster een enveloppe met boekjes + flyer met QR code voor digitale betaling. Dit weekend kan er dus al worden begonnen met de verkoop en kunnen mensen profiteren van de prachtige aanbiedingen (28) van de deelnemende winkeliers. 

Op deze manier hoopt de organisatie toch nog een succes te maken van deze actie. Als iedereen zijn/haar schouders eronder zet kan de penningmeester toch nog een mooie cheque overhandigd worden voor een investering waar uiteindelijk alle leden van profiteren. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda