Voetbal

Laatste avond Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden A poule

Broodje Nuchter – v.d. Ploeg Schilderwerken            7-5

Ut was al snel duudelijk dattie jongens van BN deze laatste wedstried even winne wuuden. En dat ging best want voordat de mannen van v.d. Ploeg ut deur hadden had Valentijn van Laar ur al 2 inleggen, 2-0 dus. En dat is een talent hur die Valentijn, die kan wel een bitsje balle. Hij was ut dan oek die ur 3-0 van maakte. En ut team v.d. Ploeg dat was net een ouwe stoomlokemotief die kwamen langzaam op gang. Maar toch wist Sjouke Bootsma een assist van Stefan Adema binnen te tikken, 3-1. Er volgde een mooie uutgooi van Hessel Zuiderhof op Levi Kievit, die tikte op Nick Adriaans en ut wudde 3-2. Dertig seconden voor de wissel was ie ur weer as een duvel uut een dooske Valentijn v.d. Laar en ut wudde 4-2. In de 2e helft bleek BN keeper Niek Teerling en moeilijk te nemen vesting voor v.d. Ploeg. V.d. Laar ging nog een keer deur en schoot hard 5-2 binnen en zijn lobje op Sylvester Veenstra werd door de laatste mooi afgerond. Toch deed v.d. P. nog wat terug, Sjouke Bootie maakte 6-3 maar ur was weer antwoord van Tristan Fopma, 7-3. Toen kwam de ouwe meester Ralf van Hurck even los en bekeken schot betekende 7-4 en een keurig overstapje van Levi Kievit na wederom een knal van Ralf van Hurck betekende 7-5. Een mooie stand en een terechte kampioen de jongens van BN.

 

Mind of Visuals – Stumak            6-9

Na 3 minuten opende Soulamain Snoussie de score voor Stumak na goed aangeven van Dani van Eyck, 0-1. Drekt daarna lobte Harm ten Hoeve fraai een bal oppe lat, en dat telt niet. Na 7 minuten raakte Harm wel de roos 1-1, in dezelfde minuut maakte Sena Postma 2-1 en Ivo Wilkenshuis 3-1. Dat was even skrikken voor Stumak en ze kwamen terug. En dat gebeurt dan natuurlijk deur hun topscorer Dani van Eyck hij maakte 3-2 en 3-3, de spanning was weer terug. Tobias ten Hoeve zette MoV weer op een voorsprong 4-3 maar Pietersma strafte een foutje bij MoV af, 4-4. Het bleef spannend inne 2e helft, Daan de Schiffaert roste een bal oppe paal. Maar anne andere kant deden Stumak dat maar liefst 4 keer. Dani van Eyck was ur as de kiepen bij om een foutje af te straffen, 4-5. Het bleef spannend Ivo Wilkenshuis maakte weer gelijk 5-5, Dani van Eyck zorgde weer voor een voorsprong, 5-6 en Soulomain Snoussi zorgde eindelijk voor een gaatje, 5-7. Toch werd dat gaatje weer kleiner gemaakt door Harm ten Hoeve, 6-7. Toen sloegen de mannen van Stumark definitief toe Soulomain Snoussie 6-8 en Hassan bepaald de eindstand op 6-9.

 

RCM Administraties – Bouwvisie Friesland            2-8

Ut was trouwens wel een verassing dat we bij de Exstador zaalvoetbalcompetitie de eerste dame mochten begroeten als scheidsrechter, namelijk Daisy Nota. En ze deed ut goed en had die jongkjes aardig onder de duum. Na 6 minuten heen en weer gepiel docht Lars Vallinga, laat mij us een goal make. En dat deed ie met sien puntsje, 0-1. Daarna miste Vallinga alleen voor de keeper maar na een passje van v.d. Horst maakte hij dat weer goed, 0-2. Shan v.d. Horst scoorde oek nog met een harde pegel, 0-3. En uut een uutval kon Colin Brander ur zelfs 0-4 van maken. Ur wudde ze hard oppe goal skoten betieden dat de keeper wel een helm opzette mocht. Viel wel op dat BF keeper Keimpe Dijkstra wel vaak op ut goeie plak ston. Sander Zeilmaker deed wat terug 1-4 en ut wudde 2-4 deur Arjen Speckman. Ut antwoord kwam snel van Hidde Hiemstra 2-5. Inne 2e helft begon RCM A wel met een hele domme wissel. Ze wisseleden 2 man tegeliek die liepen ur drek tuut en toen kon Hidde Hiemstra ur semaar deur kuiere en 2-6 in tikken. Ut wudde deur Lars Vallinga, Bouwe van Veen en Collin Baarda nog 2-9 en dat was oek de eindstand.

 

Hierna kon toernooileider Johan Janssen de prijsen uutreike en dat deed ie keurig. Alleen is ut dan jammer dat ur sommige mesen gewoon deurheen lullen blieve. Maar we konden toch op een zeer geslaagde competitie terugzien.

 

Eindstand A-League 

1 Broodje nuchter 

2 The Shamrock 

3 Ploeg Schilder 

4 Van Der Meulen 

5 Van Stee Offshore 

6 Bouwvisie Friesland 

7 Stumak 

8 Buurtbazen 

 

Eindstand B-League 

1 Ped. Spa Harl. Kamp. 

2 Mind of Visuals 

3 RCM Adm. 

4 Oosterhof/Holman 

5 PoPaLo 

6 De Tobbedanser 

7 Damen Shiprepair 

 

Eindstand 35/45 plus 

1 Friesland Dir. 35/45 

2 Mind of Visuals 35/45 

3 Oosterhof/H 35/45 

4 ZWF/Poelstra 35/45 

|Doorsturen

BuienradarAgenda