Voetbal

Krokustoernooi Zeerobben

Afgelopen zaterdag werd het tweede Krokustoernooi door de jeugdafdeling van Zeerobben georganiseerd. Dat kinderen wel weer zin hebben om te gaan voetballen bleek afgelopen zaterdag wel op het Oostersportpark. Zo’n 150 kinderen hadden zich opgegeven voor dit toernooi. En niet alleen voor het voetbal zo bleek al snel. 

Ook de sociale contacten werden weer eens aangehaald en het deed een ieder goed elkaar weer te zien. Dat gold voor zowel de kinderen als voor de begeleiders. Vanwege de Coronamaatregelen moest er veel gespreid worden. Daarom begonnen de eerste groepen al om 9.00 uur. Zij waren rond 10.15 uur weer klaar en konden het Oostersportpark verlaten om plaats te bieden aan de volgende vier groepen. Die speelden tot iets voor 12.00 uur waarna het tijd was voor het laatste blok. Op deze manier probeerde de organisatie alles in goede en veilige banen te leiden. De kleedkamers en de kantine bleven gesloten. Uiteraard was er wel koffie etc. voor de spelleiders. 

Tijdens het toernooi werd ook duidelijk dat veel spelers (met name in de bovenbouw) behoefte hebben om weer eens een volledige wedstrijd op groot veld te spelen. Daar haakt de organisatie dan ook op in en gaat met ingang van morgen de volgende stap maken. Lees daarover meer op deze pagina. 

 

De prijswinnaars van afgelopen zaterdag waren:

JO8/JO9:

1. Riley de Gier; 2. Harry King; 3. Fynn Alkema en Geert Alkema

JO10/JO11:

1. Wiard Sibma; 2. Quinten de Boer; 3. Toine Siccama

JO12/JO13:

1. Riemer Toering; 2. Yvan de Jong; 3. Lars Petersen

JO14/JO15:

1. Stijn Scheffer; 2. Nick v.d. Walt; 3. Jaimie Koel

MO13:

1. Jocelyn v.d. Pol; 2. Danischa de Vries; 3. Marlien Janssen

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda