Sport

Komend weekend bij HMHC

Na de herfstvakantie is de competitie weer volledig op gang gekomen. Ondanks de aangescherpte corona regels, kan er gelukkig volop gehockeyd worden. Hoewel we vrijdag weer een persconferentie zullen zien met aanvullende maatregelen, is de verwachting niet dat daar maatregelen bij zullen zijn op het gebied van buitensporten. HMHC heeft het afgelopen jaar steeds veel aandacht besteed aan gezondheid en veiligheid en zal dat ook de komende winterperiode blijven doen. Maar het allerbelangrijkste is dat we kunnen blijven sporten en zo werken aan onze gezondheid.

Corona maatregelen bij HMHC

Ook bij HMHC gelden de aangescherpte corona maatregelen. Dus is het van belang om een geldige QR code en ID bij je te hebben voor 18 jarigen en ouder als je het clubgebouw wilt bezoeken. Op het complex aan de Westerzeedijk is iedere verder gewoon van harte welkom! Natuurlijk is het daarnaast van belang om niet te komen als je niet fit bent en 1,5 meter afstand te houden. Het kan de komende tijd voorkomen dat er wedstrijden niet gespeeld worden omdat er spelers positief getest zijn. Houd daarvoor je eigen appgroep in de gaten, waarin dit zo tijdig mogelijk gedeeld wordt.

 

Seniorenteams

Het afgelopen weekend was voor zowel de Heren als Dames en Jong Dames van HMHC zeer succesvol. Deze drie teams haalden de volle winst. De Veteranen verloren helaas hun wedstrijd. Nieuwe kansen het komende weekend. De Heren spelen thuis tegen Meppel en hopen hun goede reeks voort te kunnen zetten. De Dames spelen uit in Coevorden en gaan weer voor drie punten. De Jong Dames spelen uit tegen koploper Sneek, waarbij het gaat om de eerste plaats in hun competitie. De Veteranen spelen ook uit tegen Sneek en zullen ongetwijfeld de Jong Dames daar aanmoedigen.

 

Zaterdag jeugdhockey

En zoals gebruikelijk is er op zaterdag volop jeugdhockey aan de Westerzeedijk. Ouders en andere fans zijn van harte welkom!

 

Voorbereidingen zaalhockey gestart

De Technische commissie van HMHC is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van het zaalhockeyseizoen. Zaalhockey is een snel en technisch spel, waar in principe alle teams van HMHC aan mee doen. De indelingen van de zaalteam en de trainingstijden worden binnenkort bekend gemaakt. De gemeente Harlingen werkt aan uitbreiding van de Waddenhal, maar tot die tijd traint HMHC helaas met een aantal teams in Franeker omdat er onvoldoende zaalruimte in Harlingen is.

 

ALV op 25 november

Noteer het alvast in je agenda: op 25 november vindt er weer een ALV plaats voor leden en ouders van leden. HMHC hoopt dit live te kunnen doen, maar een digitale vergadering zoals afgelopen jaar wordt als plan B achter de hand gehouden.

 

Programma komend weekend

Zaterdag 13 november

9.30 uur HMHC Mix F1 - Quick Stick

10.00 uur HMHC ME8 – Leeuwarden

10.30 uur HMHC Mc2 – Graspiepers

11.25 uur Quick Stick - HMHC MC1

12.00 uur HMHC JB1 – Hoogeveen

12.30 uur HMHC MB2 – Dokkum

15.00 uur Steenwijk - HMHC MB1

Zondag 14 november

10.30 uur Sneek - HMHC Veteranen

12.15 uur Sneek - HMHC Jong Dames

13.00 uur Coevorden - HMHC Dames

14.30 uur HMHC Heren – Meppel

Maandag 15 november

Vanaf 20.30 wedstrijden van de Trimhockeyers

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda